Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Pory Roku

Adres obiektu Spółdzielcza 3, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 11-20 z 26

 
Bożena
Dodano: 2011-09-14
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-29
 

Miesjce badzo dobre. Czysto, przytulnie. Bardzo mili gospodarze. Ładny ogród i spokojny zakątek Nałęczowa. Wypoczynek udany.


 
J.R.R.G
Dodano: 2011-09-12
Pobyt od: 2011-08-01 do 2011-08-06
 

Miejsce godne polecenia, czysto,spokojnie, funkcjonalnie wyposażona kuchnia, możliwośc korzystania z ogrodu, miłe wrażenia.


 
WW z Załębia
Dodano: 2011-08-19
Pobyt od: 2011-08-10 do 2011-08-18
 

właśnie wróciliśmy z Nałęczowa gdzie nocowaliśmy w Porach Roku (pokój nr.5)Możemy z czystym sumieniem polecić każdemu tą kwaterę. Pokoje czyste,ładnie wyposażone, czysta łazienka, aneks kuchenny, ładny ogród i wszędzie blisko. I bardzo mili gospodarze.


 
Bożena
Dodano: 2011-01-10
Pobyt od: 2010-08-15 do 2010-08-28
 

Bardzo mili gospodarze, miła atmosfera. Byłam w sierpniu 2010r. przez dwa tygodnie. Czysto, miło, tylko palacze okropni, nie sprzatają po sobie petów, zostawiają je na ogólnodostępnym tarasie. Mimo wszystko polecam.


 
Kurki i Burzaki:)
Dodano: 2011-01-05
Pobyt od: 2010-12-18 do 2010-12-18
 

spoko klimat gospodarz przemily, na dworze mroz ale w domku cieplutko :)bylismy jedna noc ale cudowne wspomnienia zwlaszcza jednej pary he he znakomite miejsce i okolica a domek w sam raz dla czterech osob polecamy !!!!!:)


 
Kurki i Burzaki:)
Dodano: 2011-01-05
Pobyt od: 2010-12-18 do 2010-12-19
 

spoko klimat gospodarz przemily, na dworze mroz ale w domku cieplutko :)bylismy jedna noc ale cudowne wspomnienia zwlaszcza jednej pary he he znakomite miejsce i okolica a domek w sam raz dla czterech osob polecamy !!!!!:)


 
Adam/Honorata
Dodano: 2009-10-18
 

Świetne miejsce za właściwą cenę. Mili gospodarze, wygodne łóżka, telewizorek, czajniczek, lodóweczka. Łazienka czyściutka - prysznic. Byliśmy 16-18.10.2009, więc w chłodny okres, a w pokoiku cieplutko. Polecamy


 
Krzysztof
Dodano: 2009-07-12
 

Polecam każdemu. Bardzo mili gospodarze i przyjemna atmosfera. Doskonałe miejsce do wypoczynku dla całej rodziny.


 
inż. Stanisław Sobierajczyk -Wyższa Szko
Dodano: 2009-05-23
 

Przebywaliśmy z Zoną tylko trzy dni tj. od 3 do 6 maja 09 r. W czasie naszej dwutygodniowej wycieczki w poł.-wsch Polsce uznaliśmy z żoną, że zapewnione nam noclegi w tym obiekcie były najlepsze ze wszystkich kwater, które wynajmowaliśmy


 
Janek
Dodano: 2009-02-03
 

Czysto, przyjemnie i dobrzy ludzie - warto :)


Opinie 11-20 z 26

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie