Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl
 
od 3 września w Noclegi.pl
 
ZOBACZ NOWĄ STRONĘ »

 

 

Pory Roku

Adres obiektu Spółdzielcza 3, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 10

 
 

Lucyna
Dodano: 2017-08-16
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xxx.221.123.44
 
 
    

Świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Dobra relacja ceny do jakości pokoju, Sympatyczny, pomocny oraz dyskretny gospodarz. Wygodne łóżka. Polecam szczerze


 
 

Anna z Wrocławia
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-01-31 do 2017-02-17 IP: xxx.122.9.142
 
 
    

Byłam w Porach roku trzy tygodnie w lutym 2017. Miejsce naprawdę do odpoczynku. Czysto, schludnie i bardzo przytulnie, cena atrakcyjna do standardu (czas poza sezonem) i co równie cenne dobrą atmosferę dla gości tworzą sami gospodarze. Bardzo mili ludzie, otwarci i pomocni kiedy trzeba. Samo miejsce blisko centrum a jednocześnie w zacisznym miejscu. Kwatera godna polecenia z czystym sumieniem.


 
 

Ania z Podlasia
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-06 do 2016-09-08 IP: xx.254.164.67
 
 
    

W Porach Roku mozna naprawde odpoczac. Polecam goraco. Miejsce swietne: wszedzie blisko, spokojnie, zielono, wyposazone we wszystko co potrzebne, czysciutko i na okrase bardzo mili gospodarze. Bylam na poczatku wrzesnia, bez tlumow, spokojnie i przez 3 dni naladowalam akumulatory jak malo kiedy. Polecam wszystkim uciekajacym od wielkomiejskiego zgielku, pedu i halasu. Mozna sie fajnie zrelaksowac. Gospodarze bardzo mili, rozmowni, pomocni, powiedza gdzie i co zobaczyc. Ciesze sie, ze wlasnie tam trafilam :) Super! Polecam goraco!


 
 

Halina i Andrzej Michalscy, Gdańsk
Dodano: 2016-09-13
Pobyt od: 2016-07-27 do 2016-08-03 IP: xxx.241.7.7
 
 
 

Kilka dni na przełomie lipca i sierpnia u Państwa Paciorków minęło szybko, ale byliśmy bardzo zadowoleni z kwatery. Czysto i schludnie, zadbane podwórze za domem. Śniadania na dużym balkonie. Blisko do parku zdrojowego, ale ulica spokojna, bez dużego ruchu samochodowego. Przede wszystkim bardzo mili i chętni do pomocy gospodarze. Pan domu chętnie opowiadał o atrakcjach okolicy, podpowiadał co warto zobaczyć i jak najlepiej dojechać. Polecamy wszystkim. Pozdrawiamy gospodarzy.


 
 

Katarzyna
Dodano: 2015-05-27
Pobyt od: 2015-05-20 do 2015-05-24
 
 
    

Byliśmy w maju czteroosobową rodzinką. Lokalizacja super - wszędzie blisko. Jakość pokoi adekwanta do ceny. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Pan właściciel przywiózł nas ze stacji w Nałęczowie i odwiózł na stację bezpłatnie. Gdy było chłodniej - przyniósł dmuchawę, podpowiedział wiele praktycznych wiaomości. My akurat spaliśy w wolnostojącym domku. Pokoje duże i czyste. Łazienka również. Aneks kuchenny. Wyposażenie było super, właściciele pomyśleli o wszystkim: były wszystkie potrzebne sztucce talerze, szklanki, mydło, płyn do zmywania, gąbka, śiereczka, papier toaletowy, torby na śmieci, nawet sól, cukier i herbata. Z mojego doświadczenia - rzadko się zdarza, że wszystko jest. W pokojach tv, czajnik, w aneksie kuchennych lodówka, mikrofalówka. Na prawdę fajna kwatera i nie trzeba przepłacać, a ma się wszystko co wystarczy do dobrego wypoczynku. Na pewno jeszcze wrócimy.


 
 

Iwona Bogdanowicz
Dodano: 2014-07-12
Pobyt od: 2014-07-04 do 2014-07-11
 
 
    

Pory Roku to miejsce, które mogę polecić każdemu, zarówno na krótki,weekendoy, jak i dłuższy urlopowy wypoczynek.Warunki mieszkaniowe bardzo dobra,pokoje jasne,wygodne,przytulne i bardzo czyste, podonie jak łazienka i funkcjonalny aneks kuchenny.Zadbany ogród,gdzie można posiedzieć wśród pięknych kwiatów. Gospodarze przesympatyczni, otwarci, a seniorzyy rodziny to skarbnica wiedzy o powojennych dziejach naszego kraju i wspaniali gawędziarze.Potrafią stworzyć ciepłą, rodzinną atmosferę. Są bardzo pomocni w uzyskaniu informacji o atrakcjach turystycznych Nałęczowa i okolic. Żal opuszczać to spokojne i przytulne miejsce i wspaniałych, przyjaznych gospodarzy.


 
WW z Załębia
Dodano: 2011-08-19
Pobyt od: 2011-08-10 do 2011-08-18
 

właśnie wróciliśmy z Nałęczowa gdzie nocowaliśmy w Porach Roku (pokój nr.5)Możemy z czystym sumieniem polecić każdemu tą kwaterę. Pokoje czyste,ładnie wyposażone, czysta łazienka, aneks kuchenny, ładny ogród i wszędzie blisko. I bardzo mili gospodarze.


 
Kurki i Burzaki:)
Dodano: 2011-01-05
Pobyt od: 2010-12-18 do 2010-12-18
 

spoko klimat gospodarz przemily, na dworze mroz ale w domku cieplutko :)bylismy jedna noc ale cudowne wspomnienia zwlaszcza jednej pary he he znakomite miejsce i okolica a domek w sam raz dla czterech osob polecamy !!!!!:)


 
Kurki i Burzaki:)
Dodano: 2011-01-05
Pobyt od: 2010-12-18 do 2010-12-19
 

spoko klimat gospodarz przemily, na dworze mroz ale w domku cieplutko :)bylismy jedna noc ale cudowne wspomnienia zwlaszcza jednej pary he he znakomite miejsce i okolica a domek w sam raz dla czterech osob polecamy !!!!!:)


 
Dariusz Cichocki
Dodano: 2004-08-24
 

Przemili gospodarze, znakomita atmosfera, czystość i wygoda, a przede wszystkim spokój. Znakomite miejsce do pracy twórczej. Napisaliśmy tu kilka rodziałów naszej książki


Opinie 1-10 z 10

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie