Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pory Roku

Adres obiektu Spółdzielcza 3, 24-150 Nałęczów
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 9 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

Bożena
Dodano: 2017-09-30
Pobyt od: 2017-09-02 do 2017-09-16 IP: xx.71.129.12
 
 
   

Jest nadal bardzo czysto, miło, w ogrodzie dużo kwiatów. Przemili gospodarze. Spędziłam dwa tygodnie.


 
 

Anna z Wrocławia
Dodano: 2017-02-19
Pobyt od: 2017-01-31 do 2017-02-17 IP: xxx.122.9.142
 
 
    

Byłam w Porach roku trzy tygodnie w lutym 2017. Miejsce naprawdę do odpoczynku. Czysto, schludnie i bardzo przytulnie, cena atrakcyjna do standardu (czas poza sezonem) i co równie cenne dobrą atmosferę dla gości tworzą sami gospodarze. Bardzo mili ludzie, otwarci i pomocni kiedy trzeba. Samo miejsce blisko centrum a jednocześnie w zacisznym miejscu. Kwatera godna polecenia z czystym sumieniem.


 
 

Ania z Podlasia
Dodano: 2016-09-15
Pobyt od: 2016-09-06 do 2016-09-08 IP: xx.254.164.67
 
 
    

W Porach Roku mozna naprawde odpoczac. Polecam goraco. Miejsce swietne: wszedzie blisko, spokojnie, zielono, wyposazone we wszystko co potrzebne, czysciutko i na okrase bardzo mili gospodarze. Bylam na poczatku wrzesnia, bez tlumow, spokojnie i przez 3 dni naladowalam akumulatory jak malo kiedy. Polecam wszystkim uciekajacym od wielkomiejskiego zgielku, pedu i halasu. Mozna sie fajnie zrelaksowac. Gospodarze bardzo mili, rozmowni, pomocni, powiedza gdzie i co zobaczyc. Ciesze sie, ze wlasnie tam trafilam :) Super! Polecam goraco!


 
 

Halina i Andrzej Michalscy, Gdańsk
Dodano: 2016-09-13
Pobyt od: 2016-07-27 do 2016-08-03 IP: xxx.241.7.7
 
 
 

Kilka dni na przełomie lipca i sierpnia u Państwa Paciorków minęło szybko, ale byliśmy bardzo zadowoleni z kwatery. Czysto i schludnie, zadbane podwórze za domem. Śniadania na dużym balkonie. Blisko do parku zdrojowego, ale ulica spokojna, bez dużego ruchu samochodowego. Przede wszystkim bardzo mili i chętni do pomocy gospodarze. Pan domu chętnie opowiadał o atrakcjach okolicy, podpowiadał co warto zobaczyć i jak najlepiej dojechać. Polecamy wszystkim. Pozdrawiamy gospodarzy.


 
 

Bożena
Dodano: 2015-08-30
Pobyt od: 2015-08-16 do 2015-08-29
 
 
  

Nadal jest super, czysto,miło. Bardzo mili gospodarze, polecam. Bardzo udany dwutygodniowy pobyt. Pozdrawiam całą rodzinę Państwa Paciorków.


 
 

Trzy podróżniczki
Dodano: 2014-09-05
Pobyt od: 2014-09-02 do 2014-09-04
 
 
   

Trzy bardzo zadowolone podróżniczki, które skorzystały z noclegów w tym fantastycznym miejscu.Czysto miło i bardzo sympatycznie.Ponad to umiarkowana cena i absolutna zgodność z ofertą.Warto polecić i powrócić:)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2014-10-18 22:18:48
Dziękujemy

Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie